elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna es prepara per a acollir àquestdiumenge l'última etapa de la Volta ciclista a la CV

Paterna es prepara per a acollir àquestdiumenge l'última etapa de la Volta ciclista a la CV

  L'Ajuntament de Paterna està ultimant els preparatius per a acollir aquest diumenge l'última etapa de la Volta ciclista a la CV i l'eixida de la Volta a la CV Feminas, que se celebra per primera vegada enguany.

  Tal com ha avançat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, "és un orgull que Paterna torne a ser epicentre del ciclisme, albergant dos esdeveniments tan importants i notoris, que suposen situar a la nostra ciutat en el mapa dels grans esdeveniments esportius".

  Les carreres comptaran amb la participació de més de 45 equips, 20 equips i 120 corredores en la Volta Dona i 25 equips i 200 corredors en la categoria masculina, entre els quals es troba l'actual campió del món, Alejandro Valverde. En tots dos casos es realitzarà un recorregut neutralitzat de 55 quilòmetres pels principals carrers del municipi.

  Quant a les mesures adoptades per a garantir la seguretat durant l'esdeveniment, el regidor Mora ha assenyalat que "s'has'ha creat un operatiu especial formatper40 motos i 6 Jeeps de la Guàrdia Civil, 4 furgons del Cos Nacional de Policia que al costat de 60 efectius municipals entre policia local i protecció civil, vetlaran perquè la carrera transcórrega sense incidents".

  Així mateix, es tallaran els accessos als carrers Mestre Ramón Ramia Querol i Enginyer Castell, on se situarà el control de signatura des de les 8.30 h, i durant tot el matí.

  A més, hi haurà corts puntuals per on transcorre el recorregut neutralitzat; l'avinguda Europa, carrer de l'Alba, Rei En Jaume I, Rabossar, Savina, Av Vicente Mortes, Carrer Major, Castell, Santisim Crist de la Fe i carretera de Manises on se situa el quilòmetre 0.

  Finalment, el regidor ha destacat l'impacte que l'esdeveniment tindrà per al municipi "a més de retransmetre's a través de Euroesport en més de 65 països, durant la passada edició, va ser seguida per 12 milions d'espectadors de 200.000 llars de la Comunitat Valenciana, la qual cosa suposa una important repercussió turística per a Paterna" ha recordat el regidor.

  Pujar