elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna porta quatre anys sense servei de bicicletes públiques

Paterna porta quatre anys sense servei de bicicletes públiques
  • Compromís per Paterna denuncia que el contracte anterior va expirar i l’empresa encarregada va deixar de prestar el servei

Compromís per Paterna ha informat hui que la localitat porta ja quatre anys sense servei públic de bicicletes. Segons afirma el seu regidor, Carles Martí, “ja fa més de quatre anys que el servei de Paterna Bici va ser tancat, en tot aquest temps es veu que l’equip de govern de Sagredo no ha tingut temps de posar en marxa un nou contracte per a dotar a Paterna d’un servei públic de bicicletes”.

Segons informen des de Compromís “el contracte va expirar i l’empresa encarregada va deixar de prestar el servei. Ja és un costum per a l’executiu socialista deixar morir els contractes sense tenir preparat un nou per a substituir el caducat i continuar prestant el servei dins de la legalitat. Com és sabut per totes i tots, cada plenari aproven amb informe en contra de l’interventor milions en factures sense contracte en vigor, tenint que assumir la responsabilitat i impedint que altres empreses licitadores entren a prestar els serveis”.

“Més enllà de fets contractuals enrevessats, el resultat és que els paterners i paterneres no poden gaudir d’uns serveis amb garanties, i en el cas de les bicicletes ni tan sols gaudir del servei.

Estem a la recta final per a complir amb els terminis imposats per Europa per a fer la nostra ciutat més sostenible i continuen sense posar en marxa cap de les mesures necessàries i que Europa ens obligarà”, indiquen les mateixes fonts.

Manifesta Carles Martí que “des de Compromís per Paterna demanem que es posen a treballar per Paterna i es deixen d'infules grandioses a Madrid, Te Deums i xirigotes vàries, que complisquen amb els paterners i paterneres que farien ús de les bicicletes per anar a l’escola o la feina i que permetria retirar milers de vehicles contaminants del nostre poble. És necessari no deixar passar més temps perquè el poble ho necessita, un nou contracte costa temps de preparar i de licitar, i si ni tan sols has començat, tot ens fa pensar que estarem sense bicicletes públiques un parell d’anys més”.

“Demanem a l’equip de govern que treballen per tenir un nou contracte d’autobús, un nou contracte de fem, un nou contracte de bicicletes, inclús un nou contracte de revisió d’ascensors, que per ridícul que parega no el tenen. Vendre una Paterna verda, sense fer res per aconseguir-ho li serà molt difícil per molt de vídeo o de propaganda que hi faça. Senyor alcalde, no s’oblide de la primera obligació que té, que no és altra que el benestar dels paterners i paterneres, i això es fa des del poble i no assegut a un escó del senat o a una banqueta de la catedral”, assevera per concloure Carles Martí.

Pujar