elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna ofereix cursos de baptisme de busseig gratuïts en les seues piscines climatizades

Paterna ofereix cursos de baptisme de busseig gratuïts en les seues piscines climatizades
  MÉS FOTOS
  Paterna ofereix cursos de baptisme de busseig gratuïts en les seues piscines climatizades - (foto 2)

  Els Serveis Esportius Municipals de Paterna, amb la col·laboració del club d'activitats subaqüàtiques Al Fondo, ha organitzat per als pròxims mesos diferent ssessions de baptisme de busseig en les piscines climatitzades del nucli urbà i la Canyada.

  Els assistents, sota la supervisió d'instructors del club de submarinisme, aprendran el maneig bàsic de l'equip, les normes de seguretat i realitzaran una submersió amb exercicis senzills que permeten recrear l'experiència del busseig.

  "Cada vegada són més els veïns i veïnes de Paterna que mostren interés per aquest esport, per la qual cosa enguany hem augmentat l'oferta de clases perquè tots els interessats puguen rebre una clase d'iniciació de manera gratuïta i sense haver de desplaçar-se fora del municipi", ha explicat el regidor d'Esports, José Manuel Mora.

  Les classes es realitzaran el 24 de març i 19 de maig en la piscina de nucli urbà i el 20 de gener en la piscina climatitzada de la Canyada. A més, s'han programat dues sesión especials per a persones amb diversitat funcional, el 17 de febrer en nucliurbà i el 14 d'abril a la Canyada.

  I en aqueix sentit el regidor Mora ha destacat que "des de la regidoría d'Esports treballem per la promoció de l'esport Paterna, per la qual cosa és indispensable fer-lo accessible a totselsveïns i veïnes".

  Les inscripcions en els diferents grups están obertes i s'han de formalitzar presencialment en la Piscina Climatitzada Municipal fins a una semana abans a la data del baptisme. Les edats mínimes per a participar en les clases seran de 8 anys per a la població general i 10 anys en cas de persones amb diversitat funcional.

  Pujar