elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna millora la oferta deportiva de La Coma

Paterna millora la oferta deportiva de La Coma
  MÉS FOTOS
  Paterna millora la oferta deportiva de La Coma - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha presentat el programa "La Coma Ac tiva", l'oferta d'activitats esportives per al barri de La Coma dirigida a totes les edats.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, "es tracta de la major oferta d'activitats que s'han presentat fins avui per al poliesportiu de la Coma" i en aqueix sentit ha reconegut que "ha sigut una prioritat de l'actual equip fer arribar a tots els barris del municipi un programa d'activitats que done respostes a les demandes dels usuaris."

  El catàleg d'activitats es divideix en grups diferenciats en funció de la franja d'edat. El programa +QDeporte adults, dirigit a majors de 14 anys, inclou classes de pilates, zumba, gap, balanç o global training entre altres activitats, per 33 euros el trimestre.

  Per la seua banda, els menors de 13 anys podran accedir a les classes de multideporte, gimnàstica rítmica o taekwondo que es duran a terme a les vesprades en el poliesportiu municipal i que compten amb la col·laboració del club Gimnàstica TorrePaterna i el club de Taekwondo Paterna.

  El regidor ha valorat positivament la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents clubs "que s'han implicat a millorar la qualitat i varietat de les activitats que s'ofereixen en la Coma".

  En aqueixa línia, també oferiran classes de futbol base i rugbi per a xiquets i xiquetes en el camp de futbol municipal, gràcies a la col·laboració del Club de Futbol Cases Verds i el Paterna-Ciències Rugbi.

  Finalment, amb la col·laboració de l'associació el cau, s'oferiran tallers gratuïts de "Maternitat conscient" i "Maternitat i criança" els dilluns i dimecres d'11 a 13 hores. Les interessades a assistir podran posar-se en contacte amb l'entitat a través del correu lamadrigueramaternidadycrianza@gmail.com o en el telèfon 651 402 641.

  Pujar