elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna llança una campanya de conscienciació del joc net infantil

Paterna llança una campanya de conscienciació del joc net infantil

    L'Ajuntament de Paterna, ha llançat una campanya per a conscienciar a pares i mares sobre la importància de defensar el joc net en les activitats esportives infantils.

    "Davant les notícies que últimament apareixen en mitjans sobre el comportament inadmissible d'alguns pares en esdeveniments esportius en els quals participen menors, volem conscienciar sobre la importància de mantindre una actitud d'esportivitat com a exemples que hem de ser davant els nostres fills i filles", ha assenyalat el regidor d'Esports José Manuel Mora.

    Per a això, a través de les xarxes socials municipals ha començat una campanya en la qual es recullen les actituds que han de defensar-se davant les competicions esportives com el respecte, l'esportivitat o l'entreteniment enfront de les pressions o insults.

    I en aqueix sentit el regidor Mora ha explicat que "l'esport és una escola de formació, especialment en la infància i adolescència amb un valor educatiu i social inigualable basat en valors com el respecte, el treball en equip i des de la regidoria d'Esports volem treballar en aqueixa línia".

    Pujar