elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna intensifica la neteja de punts ne-gres davant la previsió de pluges

Paterna intensifica la neteja de punts ne-gres davant la previsió de pluges
  MÉS FOTOS
  Paterna intensifica la neteja de punts ne-gres davant la previsió de pluges - (foto 2)

  L'Ajuntament de Paterna ha reforçat la neteja d'embornals per a verificar el bon funcionament de les canalitzacions i assegurar el drenatge d'aigües davant el temporal de pluges que s'espera per als pròxims dies.

  Tal com ha explicat la regidora d'Infraestructures, Nuria Campos “s'estan comprovant tots els sistemes pluvials, especialment aquells més proclius a patir desbordaments, amb l'objectiu de certificar la seua neteja i per tant garantir que puguen absorbir l'aigua correctament”.

  Així mateix, la regidora ha assenyalat que “s'ha organitzat per als pròxims dies, un dispositiu d'emergència format per policia local, protecció civil i brigades de neteja viària, que estaran preparats per a actuar davant els possibles problemes que puga ocasionar el temporal i garantir que els pròxims dies transcórreguen amb la major normalitat per als veïns i veïnes del municipi”.

  En aqueix sentit, la regidora ha anunciat que “també mantindrem actius els canals oficials de comunicació de l'Ajuntament, com a xarxes socials i whatsapp municipal per a mantindre informats als ciutadans sobre possibles incidències”.

  Finalment, la regidora ha recordat que en els últims anys s'han executat obres de millora de drenatges en els diferents barris del municipi amb l'objectiu modernitzar les infraestructures i evitar problemes d'inundacions.

  “En total s'han invertit 4,8 milions d'euros per a renovar les instal·lacions d'aigües pluvials en diferents punts del municipi, especialment en aquelles zones que presentaven majors problemes d'inundacions” ha conclòs la regidora.

  Pujar