elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna homenatja al Nou Basquet Femení després de guanyar la Lliga Valenciana

Paterna homenatja al Nou Basquet Femení després de guanyar la Lliga Valenciana

    L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo ha rebut en l'Ajuntament a l'equip femení de Nou Basquet Paterna per a celebrar la seua victòria com a campiones de la Lliga Valenciana.

    Durant la recepció, l'Alcalde ha aprofitat per a felicitar a les jugadores pels èxits aconseguits en el seu primer any de vida i desitjar-les sort en la nova temporada, en la qual el conjunt jugarà en la Primera Divisió Nacional.

    "El vostre esforç i constància estan sent un exemple per a tots els paterners i paterneres", ha assenyalat el primer edil, que també ha volgut celebrar amb totes les protagonistes la seua passada victòria en la Lliga Valenciana i destacar "l'actuació de Raquel García en el campionat, que li ha valgut el reconeixement a la millor jugadora en la final".

    En prou d'un any, l'equip format per Eva Cases, Naomi Hernández, Carla Picazó, Blanca Sánchez, Raquel Lara, Judith Tormo, Carmen Narbon, Alba Talavera, Raquel García, María Sall, María Plans Ferrers i Sofia Marque i dirigit per Pedro Clemente i Javier Gimènez, ha aconseguit fer-se un buit en el panorama esportiu valencià, aconseguint ascendir a primera Divisió Nacional i proclamant-se campió en la passada Lliga Valenciana.

    Pujar