elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna destina 100.000 euros a subvencions esportives per a les famílies més desfavorides

Paterna destina 100.000 euros a subvencions esportives per a les famílies més desfavorides

  L'Ajuntament de Paterna, ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions per renda familiar dels Serveis Esportius Municipals.

  Tal com ha explicat el regidor d'Esports, José Manuel Mora "es tracta d'un descomptes de fins al 100% sobre el preu de les activitats esportives municipals destinades a les famílies més desfavorides del municipi".

  Dirigides a veïns i veïnes empadronats a Paterna i amb una renda familiar igual o inferior al 75% del Salari Mínim Interprofessional, que ascendeix a 7.726,95 euros, les subvencions s'apliquen directament a la tarifa de les activitats tants dels clubs com dels propis Serveis Esportius Municipals.

  Per a poder accedir a les ajudes, els interessats hauran de lliurar la documentació que trobaran en la seu electrònica de la web www.paterna.es o en la web d'esports www.esport.paterna.es, per registre d'entrada en l'Ajuntament o en els centres socials municipals abans del 7 de juny.

  Finalment, el regidor Mora ha destacat que "la finalitat d'aquestes ajudes és garantir l'accés a tots els paterners i paterneres a les activitats esportives que ofereix l'Ajuntament, fomentant entre la població la pràctica esportiva com a eina essencial en la millora de la qualitat de vida".

   

  Pujar