elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna convoca les ajudes per als centres escolars i clubs participants en els Jocs Esportius de la CV

Paterna convoca les ajudes per als centres escolars i clubs participants en els Jocs Esportius de la CV

  L'Ajuntament de Paterna, a través dels Serveis Esportius Municipals, ha obert el termini per a sol·licitar les subvencions a tots aquells centres escolars i club locals que participen en la 36ª edició dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana amb l'objectiu de col·laborar en el finançament de les despeses derivades de la participació en els campionats.

  Així ho ha anunciat el regidor d'Esports, José Manuel Mora, qui ha assenyalat que “amb aquestes ajudes es pretén facilitar als clubs i col·legis el desenvolupament de programes esportius que fomenten hàbits de vida saludables entre els xiquets i xiquetes del municipi”.

  Amb una línia de finançament de 10.000 euros, les subvencions estan dirigides a equips de diferents disciplines com futbol sala, gimnàstica rítmica, bàsquet, voleibol o hoquei, en les categories de prebenjamín a cadet.

  Les ajudes s'atorgaran en funció dels mèrits de cada escola o club, que hauran d'estar domiciliats a Paterna, d'acord als principis d'eficàcia en el compliment dels objectius fixats pel consistori i en l'eficiència en la utilització dels recursos concedits.

  A més es valorarà aquells programes esportius que defensen la igualtat i la no discriminació, així com el nombre d'equips o el nombre d'esportista amb els quals explique el club.

  El termini de presentació d'instància finalitzarà el 15 de de juny i la documentació estarà disponible per als clubs i centres en pàgina web dels Serveis Esportius Municipals www.esport.paterna.es.

  Pujar