elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna es converteix en la seu esportiva del Levante UD Futbol Sala

Paterna es converteix en la seu esportiva del Levante UD Futbol Sala

  L'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo i el President del Club Levante Unió Esportiva, Francisco Javier Català han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual Paterna es convertirà en la nova seu esportiva del primer equip de la secció de futbol sala del Club.

  Així ho ha anunciat aquest matí el primer edil, qui ha explicat que “mitjançant aquest acord, Paterna es convertiria en un referent nacional del futbol sala acollint competicions i entrenaments d'un dels principals equips de primera divisió”.

  I és que tal com ha destacat l'Alcalde “el nostre municipi va a celebrar partits de primera categoria que es retransmetran a nivell mundial en televisió el que col·locarà a Paterna en l'epicentre de les competicions esportiva”.

  D'aquesta manera, el primer equip de futbol sala del Levante UD tindrà com a seu central el Pavelló del Poliesportiu de la Ciutat Esportiva Municipal de Paterna, que el club s'encarregarà de condicionar per a celebrar les competicions de la màxima categoria que dispute la secció del futbol sala del Club, així com els entrenaments setmanals.

  Per la seua banda, el President del Club Levante Unió Esportiva, Francisco Javier Català, que ha signat en el Llibre d'Or de l'Ajuntament, ha agraït al govern local la seua predisposició per facilitar a l'equip les instal·lacions adequades perquè seguisquen millorant els seus resultats i ha afirmat que “és un honor des de ja representar a Paterna i fer que els paterners i paterneres puguen gaudir del millor futbol sala del món”.

  Finalment, tots dos han coincidit a destacar la importància que aquest conveni tindrà en la promoció del futbol sala entre la població, ja que a més de la retransmissió dels partits, també s'organitzaran clinics de formació per a entrenadors i tècnics locals, així com partits benèfics la recaptació dels quals es destinarà a associacions locals.

  Pujar