elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna comptarà amb un nou centre municipal per a programes de formació i ocupació

Paterna comptarà amb un nou centre municipal per a programes de formació i ocupació
  • A més destinarà un ampli espai com a sala d'estudi

MÉS FOTOS
Paterna comptarà amb un nou centre municipal per a programes de formació i ocupació - (foto 2)

Paterna comptarà amb un nou centre municipal que estarà destinat, principalment, a acollir cursos d'ocupació i formació. A més, la primera planta també servirà d'espai d'estudi on tots aquells que es troben estudiant, ja siga en l'etapa escolar o una oposició, podran comptar amb un nou lloc en el qual aprendre. Així ho ha avançat aquest matí el acalde, Juan Antonio Sagredo.

Es tracta d'uns antics salons de noces, que han estat funcionant com a tal fins fa uns mesos. L'Ajuntament mantindrà el nom anterior pel que es dirà Centre Municipal Arcoiris, com una picada d'ullet especial a aquesta espai tan emblemàtic i conegut de Paterna.

El lloc compta amb més de 2.000 metres quadrats i està dividit en dues plantes més una terrassa i una altra terrassa en el lateral. Sagredo ha informat que per a l'adquisició d'aquest edifici s'han destinat part dels fons que s'han rebut de la Unió Europea, en concret més de 400.000 euros.

L'alcalde ha avançat que la posada en marxa d'aquest nou centre serà a mitjan febrer, quan s'obrirà l'espai destinat a sala d'estudi. La primera planta serà on s'habiliten les aules per als cursos de formació, que actualment es desenvolupen en el centre Valentín Hernáez.

Quant a aquest últim espai, després del trasllat dels cursos de formació i ocupació, està previst la seua rehabilitació per a albergar un centre de salut, amb l'objectiu de convertir-lo en “un centre de referència sanitari”.

Pujar