elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna adjudica la redacción del projecte per a la creació d'un consultori mèdic en Santa Rita

Paterna adjudica la redacción del projecte per a la creació d'un consultori mèdic en Santa Rita

  L'Ajuntament de Paterna ha adjudicat la redacció del projecte per a la conversió d'una zona del centre polivalent Valentín Hernáez en un consultori mèdic que donarà servei als 12.000 veïns i veïnes del barri de Santa Rita.

  Així ho ha explicat la regidora d'Infraestructures, Núria Campos, qui ha assenyalat que "el nou centre mèdic se situarà en la planta baixa de l'edifici amb accés directe des de la via pública i comptarà amb un pressupost de 115.000 euros cofinançats al 50% pels fons FEDER de la UE".

  El nou centre mèdic comptarà amb 2 consultes de medicina general, 2 consultes d'infermeria de medicina general, 2 consultes de medicina pediàtrica, 2 consultes d'infermeria pediàtrica, una sala d'espera, 1 sala d'extraccions i una sala d'espera d'extraccions a més d'espais necessaris com a recepció, condícies, oficines i un quart de neteja.

  Tal com ha destacat la regidora Campos, "amb aquest nou consultori mèdic, que començarà a construir-se l'any vinent, es dóna resposta a la reivindicació dels veïns i veïnes de Santa Rita que portaven anys demandant serveis d'atenció primària sanitària en el barri".

  Ena se sentit, la regidora ha recordat que des de l'equip de govern s'està treballant amb la conselleria de Sanitat per a millorar el servei sanitari dels paterneros i paterneras en els diferents barris del municipi.

  Exemple d'això és l'obertura d'un nou consultori mèdic el mes vinent de setembre en el barri de Lloma Llarga, que comptarà amb 3 metges de medicina general, 2 pediatres, i infermeria, per a donar servei als més de 7.000 veïns i veïnes del barri.

  Pujar