elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paterna acull este diumenge la IV Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar

Paterna acull este diumenge la IV Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar

  Paterna acollirà aquest diumenge 20 de gener la IV edició de la Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar, organitzada per Ambulàncies ¡Aimos i l'Associació contra la violència de gènere en memòria d'Ana Aibar i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

  La carrera popular està composta per un recorregut de 6 quilòmetres pel Parc Central i donarà començament a les 10 del matí. A més, també hi haurà una marxa a peu no competitiva d'aproximadament 2 km, en la qual podran participar xiquets i xiquetes.

  Les inscripcions en qualsevol de les dues modalitats podran realitzar-se telemàticament fins a les 15 hores del divendres 18 de gener, en les pàgines web www.megustacorrer.com i www.carreraspopulares.com.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports, José Manuel Mora "malgrat la seua curta trajectòria, aquest esdeveniment esportiu és un dels quals compta amb major implicació per part dels paternero i paterners, així com de veïns d'altres localitats que s'uneixen a través de l'esport per a reivindicar el seu rebuig a la violència de génere que existeix en la nostra societat".

  Només l'any passat quasi mig miler de persones es van donar cita en l'esdeveniment, que a més de la carrera, compta amb activitats esportives durant tot el matí, així com sortejos d'articles donats pels comerços del municipi.

  A més, durant la celebració de l'esdeveniment, la Regidoria de la Dona va a instal·lar un punt violeta amb informació sobre les mesures que s'estan duent a terme per a combatre la violència de gènere en el municipi.

  I en aqueix sentit, el regidor Mora ha conclòs que "aquesta carrera, que compta amb el suport incondicional de l'Ajuntament, naix gràcies a l'esforç dels organitzadors/as per visibilitzar la violència de gènere i unir esforços per posar fi a aquesta xacra social".

  Pujar