31 de maig de 2020 31/5/20

Paterna acull este diumenge la IV Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar

Paterna acull este diumenge la IV Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar - (foto 1)

  Paterna acollirà aquest diumenge 20 de gener la IV edició de la Carrera contra la Violència de Gènere Ana Aibar, organitzada per Ambulàncies ¡Aimos i l'Associació contra la violència de gènere en memòria d'Ana Aibar i amb la col·laboració de l'Ajuntament.

  La carrera popular està composta per un recorregut de 6 quilòmetres pel Parc Central i donarà començament a les 10 del matí. A més, també hi haurà una marxa a peu no competitiva d'aproximadament 2 km, en la qual podran participar xiquets i xiquetes.

  Les inscripcions en qualsevol de les dues modalitats podran realitzar-se telemàticament fins a les 15 hores del divendres 18 de gener, en les pàgines web www.megustacorrer.com i www.carreraspopulares.com.

  Tal com ha assenyalat el regidor d'Esports, José Manuel Mora "malgrat la seua curta trajectòria, aquest esdeveniment esportiu és un dels quals compta amb major implicació per part dels paternero i paterners, així com de veïns d'altres localitats que s'uneixen a través de l'esport per a reivindicar el seu rebuig a la violència de génere que existeix en la nostra societat".

  Només l'any passat quasi mig miler de persones es van donar cita en l'esdeveniment, que a més de la carrera, compta amb activitats esportives durant tot el matí, així com sortejos d'articles donats pels comerços del municipi.

  A més, durant la celebració de l'esdeveniment, la Regidoria de la Dona va a instal·lar un punt violeta amb informació sobre les mesures que s'estan duent a terme per a combatre la violència de gènere en el municipi.

  I en aqueix sentit, el regidor Mora ha conclòs que "aquesta carrera, que compta amb el suport incondicional de l'Ajuntament, naix gràcies a l'esforç dels organitzadors/as per visibilitzar la violència de gènere i unir esforços per posar fi a aquesta xacra social".

  Pujar