28 d’octubre de 2020 28/10/20

Miguel Ángel Vivas i Pol Monen presenten "Tu hijo" en les preestrenes "Antonio Ferrandis" de Paterna

Miguel Ángel Vivas i Pol Monen presenten "Tu hijo" en les preestrenes "Antonio Ferrandis" de Paterna - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Miguel Ángel Vivas i Pol Monen presenten "Tu hijo" en les preestrenes "Antonio Ferrandis" de Paterna - (foto 2)

  Dins de la seua programació de presentacions de les pel·lícules espanyoles més importants de l'any, el Festival de Cinema de Paterna "Antonio Ferrandis" i els cinemes Kinépolis València acolliran dimarts que ve 30 d'octubre la preestrena de "Tu hijol", l'últim llargmetratge del realitzador sevillà Miguel Ángel Vivas (responsable de títols com Extinction o Inside y de diferents episodis de La casa de papel o Vivir sin permiso).

  L'acte estarà presentat pel propi director i per l'actor Pol Monen, candidat al Goya en 2017 pel seu treball a Amar.

  La pel·lícula, que va inaugurar el passat dia 20 la 63 edició de la Seminci de Valladolid, compte la història de Jaime Jiménez (José Coronado), un metge que organitza el seu temps entre els seus pacients i la seua família i la vida de la qual dóna una bolcada quan el seu fill de 17 anys (Pol Monen) queda en estat vegetatiu després de rebre una brutal pallissa en una discoteca. Davant la impassibilitat de la justícia, Jaime decidirà trobar pel seu compte als culpables.

  "Tu hijo", que arribarà a les pantalles el divendres 9 de novembre, és una producció d'Apache Films, Las Películas del Apache, La Claqueta PC y Ran Entertainment amb el suport de l'ICAA, la Junta de Andalucía, Netflix y Canal Sur. La distribució és a càrrec de EOne Films Spain

  Mitjançant aquest cicle, Kinépolis i l'Ajuntament de Paterna pretenen consolidar la connexió entre València i els principals noms que integren el cinema espanyol a través de diferents preestrenes i presentacions especials.

  Pujar