elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'ecoparc móvil arriba al barri de Lloma Llarga de Paterna

L'ecoparc móvil arriba al barri de Lloma Llarga de Paterna

  El barri de Lloma Llarga de Paterna serà l'encarregat de rebre la visita de l'Ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) del 4 al 6 del pròxim mes de juny. La instal·lació portàtil se situarà en el carrer Carlina, al costat del poliesportiu de Lloma Llarga, i romandrà oberta en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores.

  Tal com ha explicat l'Alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo "aquest servei itinerant té com a objectiu facilitar la recollida de residus als veïns i veïnes de la zona, al mateix temps que es contribueix a conscienciar a la població sobre la manera correcta de reciclar, fomentant una participació activa en favor del medi ambient".

  La instal·lació permet dipositar més de 40 tipus de residus que no s'han d'abocar en els contenidors grisos i per a açò compta amb diferents dipòsits en els quals els ciutadans podran reciclar des de piles, càpsules de cafè, cintes de vídeo, aparells electrònics, radiografies, olis, medicaments, bateries, cartutxos d'impressora o residus tèxtils per al seu correcte tractament posterior.

  A més, el primer edil ha assenyalat que "el remolc disposa d'un sistema informàtic que permet registrar informació sobre el tipus de residus que s'aboquen o sobre els hàbits d'ús dels ciutadans i compta amb una persona especialitzada que s'encarregarà de resoldre els dubtes dels ciutadans que acudisquen a aquest ecoparc, sobre la correcta manera de reciclar".

  Finalment, Juan Antonio Sagredo ha insistit en la implicació i el compromís de l'Ajuntament amb aquest tipus de campanyes que promouen la sostenibilitat a través del reciclatge i ha recordat que "Paterna compta amb l'Ecoparc més gran de l'àrea metropolitana, amb una superfície de 5.000 m2 que roman obert de dilluns a divendres de 8 a 21 hores ininterrompudament i els caps de setmana i festius de 9 a 14 hores, per a facilitar el reciclatge de tots ciutadans".

  Pujar