elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament se suma a la protectora Modepran en una campanya per a impulsar l'adopció

L'Ajuntament se suma a la protectora Modepran en una campanya per a impulsar l'adopció

    L'Ajuntament de Paterna, en col·laboració amb la protectora d'animals Modepran, ha posat en marxa en el municipi una campanya de conscienciació sobre l'adopció d'animals i contra l'abandó de mascotes.

    L'objectiu d'esta iniciativa conjunta és augmentar el nombre d'adopcions de la protectora, les instal·lacions del qual es troba al màxim d'ocupació, la qual cosa està complicant les tasques de manteniment del centre.

    La regidora de Seguretat, Infraestructures i Medi Ambient, Nuria Campos ha advertit que "en els últims mesos s'ha produït una entrada d'animals contínua, fins a superar els més de 70 gossos que viuen actualment en les instal·lacions, la qual cosa fa molt difícil cobrir les seues necessitats básiques". Per això, la regidora hi ha assenyalat "ademes de l'adopció, que és el nostre principal objectiu, també volem animar a la ciutadania a què participe amb la protectora en la mesura de les seues possibilitats, ja siga com a voluntaris, com a cases d'acollida o socios".

    En eixe sentit, l'organització de la protectora ha facilitat el correu paterna@modepran.com i el telèfon 662 36 64 80, perquè els interessats puguen posar-se en contacte amb ells. A més a través del facebook de Modepran Paterna, els ciutadans poden trobar fotografies dels animals en adopció acompanyades d'informació d'interés com l'edat, raça o personalitat de la mascota.

    Pujar