elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament repararà la coberta de la piscina climatizada municipal

L'Ajuntament repararà la coberta de la piscina climatizada municipal

  L'Ajuntament de Paterna va a reparar l'estructura de fusta laminada de la coberta de la piscina climatizada de la Ciutat Esportiva Municipal.

  Els treballs, que compten amb una inversió de 40.000 euros, es van a realitzar sobre la superfície dels fossats de les piscines, d'aproximadament 1.731,50 m2, corresponents a la coberta del got gran de la piscina, que és d'1.298,52 m2, i del got xicotet 432,98 m2.

  Tal com ha explicat el regidor d'Esports, José Manuel Mora "es tracta d'una intervenció preventiva amb la qual millorem i reforcem la seguretat d'aquesta instal·lació, que ja té 15 anys i que és utilitzada diàriament per prop d'1.000 persones".

  Respecte a les obres de reparació, Mora ha indicat que es va a procedir a l'esmena de l'estructura de fusta i dels tirants en mal estat.

  Així mateix, Mora ha recordat que aquesta millora s'afegix a l'ampliació de les sales polivalents de la piscina i a l'engegada d'una cafeteria a l'entrada d'aquesta instal·lació.

  Sobre la intervenció, el regidor ha assenyalat que tenen una durada prevista de 2 setmanes en tractar-se d'una instal·lació d'ús continuat i ha puntualitzat que es duran a terme en el període en què la piscina romanga tancada per a no interferir en el normal funcionament de la mateixa.

  Pujar