elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de Paterna estrena nova pàgina web

L'Ajuntament de Paterna estrena nova pàgina web

  L'Ajuntament de Paterna ha renovat la seua pàgina web www.paterna.es per a adaptar-la a les necessitats dels usuaris, millorant la seua estructura i usabilitat.

  "Amb una mitjana de 1000 usuaris al dia, la web de l'Ajuntament és un de les principals canals d'informació dels veïns i veïnes" ha assenyalat la regidora de Tecnologies de la Informació, Eva Pérez, qui ha assenyalat que "era necessària una reestructuració que facilitara l'accés a la informació d'una manera més intuïtiva".

  Per a açò, la nova web s'estructura en 10 grans àrees: Empreses i ocupació, Serveis socials, Educació i Esports, Participació Ciutadana, Cultura, Sanitat, Comerç i Consum, Seguretat i Emergències, Igualtat i Infraestructures i Medi ambient en les quals s'arreplega informació d'interès per als ciutadans.

  A més, en la pàgina principal es destaquen les campanyes que s'estan desenvolupant, les notícies i els esdeveniments d'agenda. També s'ha inclòs una secció de vídeos on s'agrupen totes les notícies del municipi i s'han prioritzat les xarxes socials municipals, "que entre totes sumen un total de més de 20.0000 usuaris, i són una eina fonamental perquè els veïns i veïnes es mantinguen informats de tot el que succeeix en el municipi", ha postil·lat la regidora Pérez.

  Finalment, la renovació de la web també respon a les noves maneres d'accés a la informació "més del 46 % dels visitants de la nostra web municipal accedeixen a ella a través dels seus mòbils, per la qual cosa el nou disseny s'ha adaptat perquè els usuaris puguen gaudir d'una millor experiència durant la navegació", ha explicat la regidora Pérez.

  Pujar