Castellano

Global Omnium ultima un pioner Laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar COVID 19 en l'aigua

Global Omnium ultima un pioner Laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar COVID 19 en l'aigua
  MÉS FOTOS
  Global Omnium ultima un pioner Laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar COVID 19 en l'aigua - (foto 2)
  Global Omnium ultima un pioner Laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar COVID 19 en l'aigua - (foto 3)
  Global Omnium ultima un pioner Laboratori a Espanya que multiplica per quatre la seua capacitat per a detectar COVID 19 en l'aigua - (foto 4)

  Global Omnium ultima la construcció d'un Centre Tecnològic pioner enfront del COVID19. Situat en el Polígon Industrial Tàctica de Paterna centralitzarà totes les actuacions realitzades per la companyia valenciana per a localitzar restes del virus del COVID19 en aigües d'embornal i residuals. D'aquesta manera, la companyia valenciana multiplicarà la seua capacitat de treball i resposta donada la important demanda de l'eina SARS GOAnalytics ja que s'ha demostrat eficaç a l'hora de detectar de manera primerenca la presència i el rastre del virus.

  Aquest Centre Tecnològic de l'Aigua, ademas de disposar de les més avançades tecnologies, compta amb més de 6.000 metres quadrats de superfície i una capacitat de 500 persones.

  En aquestes instal·lacions s'integrarà tant el seu Laboratori de Qualitat d'Aigües, Mediambiental i Medi marí, com el seu Laboratori de Metrologia. A més, s'inclouran serveis d'alt nivell tecnològic, com el Smart metering o el Smart Scadas. És nou centre es convertirà en un centre de referència d'implantació de la tecnologia de l'aigua, posada a la disposició dels seus clients.

  Global Omnium ha analitzat en només 15 setmanes més de 5.000 mostres per a detectar presència de restes gèniques de COVID en aigües residuals de diferents ciutats de tota Espanya. Del conjunt de mostres preses en els diferents punts s'ha detectat presència de restes de COVID en un total de 1.730 amb diferents nivells de concentració.

  Els resultats de les mostres han permés detectar de manera primerenca, entre 10 i 15 dies abans, els rebrots que s'han anat produint perquè la concentració d'unitats gèniques de virus en aigües brutes així ho indicaven prèviament.

  El sistema de treball realitzat per Global Omnium permet localitzar els punts concrets on s'acumula una major concentració de restes gèniques a nivell de barris o fins i tot edificis. A més, en desenvolupar-se els treballs de manera sistemàtica i constant, les dades obtingudes apunten l'evolució i la tendència en el comportament del COVID.

  Amb les noves instal·lacions es podran ampliar la capacitat productiva per a la determinació del SARS-CoV-2 a través de l'eina SARS-Analytics, que tan bons resultats està donant en multitud de municipis a nivell nacional així com internacional. Aquesta és una important aposta corporativa de Global *Omnium dissenyada per a complir la major excel·lència quant a eficiència i sostenibilitat.

  Pujar