elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Francisco Lara, fundador de l'empresa Mobles Lara, Premi Especial Paterna Ciutat d'Empreses

Francisco Lara, fundador de l'empresa Mobles Lara, Premi Especial Paterna Ciutat d'Empreses
  • L'empresa, amb seu a Paterna des de fa més de 45 anys, és una de les més reconegudes del sector del moble

MÉS FOTOS
Francisco Lara, fundador de l'empresa Mobles Lara, Premi Especial Paterna Ciutat d'Empreses - (foto 2)

Francisco Lara, fundador i gerent de l'empresa Mobles Lara, serà reconegut amb el Premi Especial a la VI edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses, que se celebraran demà dijous, 2 de desembre, al Gran Teatre Antonio Ferrandis, i que estarà subjecta als protocols anticòvid recomanats per les autoritats sanitàries.

La reconeguda empresa de mobles amb seu a Paterna des de fa més de 45 anys, té al parc industrial L'Andanasu botiga física que inclou un espai dedicat a l'exposició de 7.000m² on hi ha mobiliari de la més alta qualitat.

Als seus 88 anys, Francisco Lara segueix com a gerent de l'empresa “ja som tres generacions treballant juntes i ens sentim molt agraïts que es reconega amb aquest guardó l'esforç i la feina feta per arribar fins ací”.

Pel que fa a la seua relació amb Paterna, Lara assenyala que "tot i no haver nascut ací, em senc paternero d'adopció perquè aquesta ciutat em va acollir des del primer moment i ací he pogut crear i desenvolupar el meu projecte empresarial".

Un projecte que es va gestar fa 60 anys i que, gràcies als valors que defensa el seu fundador “ser formal, treballador i respectar sempre els clients” els ha situat entre les principals empreses valencianes del sector del moble.

Amb aquest premi especial, l'Ajuntament de Paterna i Paterna Ciutat d'Empreses reconeixen l'èxit empresarial i l'extraordinària trajectòria personal i professional de Francisco Lara que està a punt de fer quasi sis dècades d'història al capdavant de la seua empresa.

A la VI edició dels Premis Paterna Ciutat d'Empreses, a més del Premi Especial del Jurat, que l'any passat va recaure en Manuel Bertolín, es lliuraran guardons a la millor Start Up, el premi a la Trajectòria Investigadora i Innovadora, el reconeixement a la Dona Empresària, a l'Empresa Sostenible i Socialment Responsable, el Premi a Projecció Internacional i el premi a la Micropime Local.

Pujar