elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Este és el millor entrepà de Paterna segons els seus veïns

Este és el millor entrepà de Paterna segons els seus veïns

  Paterna ja té entrepà guanyador. El ‘Super Velasco’ del Bar Velasco triomfa en la primera campanya Sóc professional de l’esmorzaret que l'Ajuntament de Paterna, a través de la Regidoria de Comerç i amb la col·laboració d'un total de 35 establiments hostalers adherits de diferents barris de la ciutat, ha organitzat per a triar entrepà favorit.

  En esta primera edició de la campanya, el Bar Velasco ha sigut el més votat en la seua carta d'esmorzars amb una escassa diferència entre el restaurant El Timó i restaurant Ales Brases de la ciutat que han quedat en segona i tercera posició, respectivament.

  De fet, el suculent esmorzar ‘Super Velasco’, el més votat en esta primera edició pels paterneros i paterneras, ha destacat pels seus ingredients d'allioli, creïlles al pobra, carn de cavall, ou, pernil serrà i salsa al pebre.

  Així ho ha anunciat el regidor de Comerç, Lucas Jodar qui ha destacat “l'èxit d'esta primera iniciativa municipal enfocada a l'hostaleria de la ciutat que ha permés que veïns i veïnes hagen descobert nous bars o restaurants de diferents barris de Paterna que abans desconeixien”.

  D'aquesta manera, els paterneros i les paterneras han gaudit d'este costum típic a la ciutat a mitjan matí i han triat el seu entrepà favorit de Paterna. A més de donar-se este gran gust, els participants en esta ruta de l'esmorzaret s'han emportat una samarreta gratuïta de la campanya en emplenar una cartilla amb el segell de la seua visita a quatre dels bars o restaurants participants durant tot el mes de novembre.

  Finalment, dimarts passat 5 de desembre es va fer lliurament als guanyadors del sorteig de les tres cistelles de Nadal, adquirides en el propi comerç de Paterna.

  Pujar