elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís veu urgent la necessitat de crear un edifici multiespai per a les associacions de Paterna

  • La formació insta al govern municipal a la creació d’una partida pressupostària al pressupost de 2024 per tal de donar solució a un problema que cada any va en augment

Compromís per Paterna ha reclamat hui la creació d’una partida pressupostària, al pressupost per a l’any 2024, amb la finalitat de la creació d’un edifici multiespai a la localitat del que es puguen beneficiar les associacions locals. En aquest sentit, el regidor de la formació, Carles Martí, ha manifestat que “Paterna té un teixit associatiu molt ample i amb molta activitat i al qual cal donar tota mena de facilitats. No són pocs els col·lectius que ens han fet aplegar des de fa temps aquesta necessitat que entenem és cada vegada més urgent davant la falta d’espais municipals on poder cometre segons quines activitats”.

Des de la formació assenyalen que “cal recordar que des de Compromís hem alertat des de fa temps d’aquesta necessitat. Ja férem una primera proposta perquè l’ajuntament adquirira l’edifici adjacent al Teatre Capri, un edifici que continua en risc de ruïna i el qual donaria una oportunitat de solucionar un problema de seguretat per al veïnat i aconseguir un espai per a ús social i cultural cèntric”.

“Una altra de les propostes que hem presentat en aquest sentit va ser la construcció d’un nou edifici al barri d’Alborgí, un projecte que presentarem en 2022 i que estaria ubicat al solar de l’actual parc d’Alborgí, el mateix contemplava un pàrquing de dues plantes, un ampli saló d’actes i una planta administrativa i social per a les associacions del poble. Des de Compromís intentem arrimar el muscle apostant per donar solucions davant aquesta problemàtica, però pareix que l’executiu socialista fa oïts sords de les necessitats reals dels nostres veïns i veïnes i assoles té els seus pensaments en la mar”, asseveren les mateixes fonts.

“Veiem una oportunitat molt profitosa per a Paterna el fet de construir un equipament que entitats del nostre poble reclamen des de ja fa molts anys, un edifici on poder fer actes fallers sense haver de pertorbar la vida musical a l'auditori o la teatral al Gran Teatre. Un edifici que no tan sols servisca per a aquestes associacions sinó també per a qualsevol activitat de la resta d’associacions de qualsevol classe. Un lloc on poder fer activitats per i para el poble”, detalla Carles Martí.

El mateix regidor indica per a concloure que “A Compromís continuarem reclamant aquesta infraestructura per a Paterna, si de veritat som una gran ciutat, cal que els serveis municipals estiguen a l'altura de les seues associacions i de l’activitat que realitzen amb molt d’esforç amb l’únic objectiu de fer més gran i més viva la nostra localitat”.

 

Pujar