elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís pregunta sobre l’estat d’adjudicacions de places de professorat d’escola a Paterna

Compromís pregunta sobre l’estat d’adjudicacions de places de professorat d’escola a Paterna
  • La formació ha registrat la sol·licitud d’informació a la Conselleria d’Educació per conèixer si els xiquets i xiquetes de la localitat podran comptar amb tot el professorat que tenen assignat per a encetar el curs

Compromís per Paterna ha registrat hui la petició d’informació a la Conselleria d’Educació per conéixer en quin estat es troba l’adjudicació de places de professor a Paterna davant l’imminent inici de curs escolar. “Les notícies les últimes setmanes sobre el desastre que ha ocasionat la falta de diligència per part de la Conselleria a l’hora d’assignar les places per al professorat ens preocupa, a hores d’ara tenim molts dubtes sobre si les escoles de Paterna tindran tot el professorat necessari per a començar el curs”, indica al respecte el regidor de Compromís Carles Martí.

“Històricament el Partit Popular ja ha demostrat que l’escola pública no és un tema que els preocupe massa, tots recordem el desmantellament que hi va patir en els 20 anys de gestió del PP. Ara que les coses estaven encaminant-se, ara que el professorat s'havia triplicat i que les ràtios començaven a tindre bon color, a la primera de canvi, el Partit Popular, ha protagonitzat un sainet d’estiu amb una desastrosa gestió del professorat, deixant milers de professors el dia de hui sense saber quin és el seu destí”, manifesten des de la formació.

Les mateixes fonts assenyalen que “en especial ens preocupa en quin estat es troba l’adjudicació de places al nostre poble, on la gran quantitat d'escoles pot significar un inici de curs complicat per als nostres xiquets i xiquetes si no disposen de la quantitat de mestres adient”.

Carles Martí afegeix que “des de Compromís per Paterna hem enviat una sol·licitud a la Conselleria d’Educació per tal que ens informen de com va l’adjudicació de professorat a Paterna, si s’han cobert totes les places de mestres i d’especialistes que les nostres escoles tenen adjudicades i si el curs podrà començar amb tota normalitat al nostre poble”.

“A Compromís estarem alerta per tal que la qualitat de l’ensenyament públic a Paterna no retrocedeix-ca ni un sol pas i insistirem en el fet que les polítiques del botànic continuen implantant-se a Paterna per garantir un ensenyament públic i de qualitat per als nostres xiquets i xiquetes”, manifesta el mateix regidor.

 

Pujar