elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna sol·licita que es solucionen els problemes d’inundacions a La Canyada

Compromís per Paterna sol·licita que es solucionen els problemes d’inundacions a La Canyada
  • Segons la formació les noves obres d’asfaltatge i reparacions de voreres han produït punts negres al barri on l’aigua s’envasa, entrant inclòs en les vivendes particulars

Compromís per Paterna ha sol·licitat a l’equip de govern de Sagredo que done solució als nombrosos casos d’inundacions que s’estan donant a La Canyada davant l’anunci de noves pluges torrencials. “En els últims mesos ens han aplegat nombroses queixes de veïns i veïnes de La Canyada, que, com a conseqüència de les obres d’urbanització exprés preelectorals, estan patint envasaments als seus carrers que abans no es produïen o es produïen més lleugerament”, assenyala el regidor de Compromís Carles Martí.

Des de la formació indiquen que “en molts casos el canvi de corrents d’aigua produït per una negligent execució de les obres fa que les aigües que abans corrien carrer avall ara entren en els carrers perpendiculars i de cota inferior, produint situacions de perill per als veïns i veïnes que veuen com l’aigua entra en les seues vivendes”

“Un clar exemple és al carrer 220, on les obres dels carrers perpendiculars han ocasionat inundacions cada vegada que cauen més de quatre gotes a La Canyada. La solució és fàcil, sols cal evitar que l’aigua entre al carrer modificant la canaleta que la introdueix per tal d’evitar les inundacions. Aquest cas, en concret, l’equip de govern fa mesos que hi té constància dels fets i no ha mogut ni un dit per a donar-li solució”, afirmen les mateixes fonts.

“Ara que comença la tardor i l’època de grans pluges, les solucions són més necessàries que mai per no haver de lamentar danys en les pròximes setmanes. És per aquesta raó que demanem a l’equip de govern socialista que realitze una recopilació de zones que s’han inundat en les darreres pluges i que programe una reconstrucció dels carrers per tal de donar una solució ràpida i efectiva. Cal fer la feina ben feta i no com varen fer en les obres d’aquest any, que, com ja s’ha vist, es varen fer a tota velocitat per a poder obtindre rèdit electoral. Les preses no són bones i per a mostra un botó”, manifesta per a concloure Carles Martí.

 

Pujar