elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna renuncia a la plaça oferida als seus regidors al creuer de Sagredo

  • La formació qualifica de despesa electoralista desmesurada aquest creuer i critica el fet que els regidors viatgen debades quan hi ha gent major que no pot viatjar per no poder pagar els 500 € mínims de cost

Compromís per Paterna ha informat hui que els seus regidors han renunciat a la plaça oferida gratuïtament per als mateixos al creuer per a gent gran que ha organitzat l’executiu socialista de Sagredo. Informa al respecte el regidor de la formació, Carles Martí, que “des de Compromís per Paterna, estem totalment en contra del creuer que s’ha organitzat, principalment perquè la justificació per a gastar-se 700.000 euros no es correspon amb l’autèntica realitat, una realitat que no és altra que la d’una despesa electoralista desmesurada”.

Des de Compromís indiquen que “l’equip de govern justifica aquesta despesa desmesurada amb el fet que es tracta d’una activitat on l’ajuntament ofereix als nostres majors una sèrie d’alternatives socioeducatives que afavoreix el seu desenvolupament en l’edat avançada. El nostre dubte sorgeix quan cap dels professionals dels quals disposa l’ajuntament per a desenvolupar aquestes tasques: treballadors socials, psicòlegs, educadors o qualsevol altre tipus de professional, forma part del seguici que acompanya als usuaris en el viatge”.

“Encara que el nostre dubte està resolt, en compte d’anar aquests professionals l’ajuntament envia al viatge a despesa pagada, és clar, a 4 regidors i a la cap de protocol de l’ajuntament. Problema resolt, aquests grans experts en teràpies assistencials per a la gent gran faran que gaudeixen d’un tractament innovador que els ajudarà a millorar les seues vides i fer més fàcil el dia a dia després del viatge. Aquests experts, alguns del PSOE i altres de PP, tenen la inestimable tasca d’entretindre als nostres grans, fer que passen un viatge acollidor i resoldre qualsevol altre problema que puga sorgir en la convivència dels viatgers”, assenyalen les mateixes fonts.

“Entre les seues tasques entrarà, suposem, l’acompanyament posterior al viatge per a garantir que no patisquen més soledat geriàtrica, indicar a quin dels nombrosos centres de dia del municipi es poden dirigir o ajudar-los a mantenir una activitat social la resta de l’any que garantisca el benestar que aquest viatge té com a objectiu. Deixant la ironia a banda, el fet que regidors del PSOE i del Partit Popular vagen al viatge, demostra quin és l’objectiu d'aquest, no és altre que garantir un bon grapat de vots per a les pròximes eleccions”, afirma Carles Martí.

El mateix regidor conclou manifestat que “Compromís, com no podia ser d’altra manera, hem rebutjat aquesta invitació a acudir al viatge, per un costat per principis, i per altra perquè pensem que 4 persones de Paterna podien haver anat al viatge debades en compte dels 4 regidors, persones que segurament es quedaran a Paterna per no tenir 500 euros per a gastar i que el seu lloc serà ocupat per polítics que poca o cap tasca poden fer amb els nostres majors. En fi, un granet més de raons per condemnar el malbaratament de diners públics que suposa aquest destarifo del govern de Sagredo”.

 

Pujar