elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna renova la seua executiva amb la intenció d’augmentar la presència social

Compromís per Paterna renova la seua executiva amb la intenció d’augmentar la presència social
  • Amb este nou Consell Executiu Local es reforça la pluralitat interna de l’organització arreplegant les diferents sensibilitats

  • També s’aposta per la renovació de càrrecs de representació

El passat 4 d'octubre va tindre lloc l'Assemblea de Compromís per Paterna que tenia com a objectiu la renovació dels òrgans de coordinació de l'organització d'esquerres. Des de l'anterior executiva de Compromís van veure la necessitat d'encetar un procés de renovació d'este òrgan de coordinació per a, per una banda, "donar cabuda a totes les veus representades en Compromís" i per altra "donar un impuls a l'organització implicant en la seua executiva a persones que s'han anat acostant i que, des de fa un temps, ja estan treballant en augmentar la presència social de Compromís a Paterna" ha manifestat el nou portaveu municipal Pere Gago. El mateix afirma que “amb este nou Consell Executiu Local es reforça la pluralitat interna de l’organització, arreplegant les diferents sensibilitats. També hem apostat per la renovació de càrrecs de representació”.

“Aquest nou equip de treball suposa la incorporació de saba nova i un creixement en diversitat enriquidora. El mandat d’aquesta nova executiva és configurar un equip que acoste les propostes de Compromís a la societat i que servisca d’enllaç entre la gent de Paterna i els nostres representants a les institucions. En aquest sentit l’executiva explorarà noves vies de col·laboració i cooperació amb els regidors de Compromís a l’ajuntament i amb els representants als consells i altres òrgans municipals”.

Des de Compromís recorden que l'esmentada executiva, només és un òrgan de coordinació del partit, ja que les grans decisions es prenen de forma assembleària, democràtica i buscant, en tot moment, el consens.

La nova executiva la formen:

Pere Miquel Gago Pitarch – Portaveu
Santi Puentes Segarra – Secretari d’Organització
Carles Martí Balaguer – Secretaria Finances
Carmen Gayá Ballester – Secretaria Patrimoni i Educació
Juanma Ramón Paul- Secretaria Sostenibilitat
Ángela Cano – Secretaria Cultura
Neus Herrero Sebastian – Secretaria Dona
Loren Pérez Ruiz – Secretaria d’Inclusió
Juan José González Serrano – Secretaria Festes
Francisco Baños – Secretaria Festes
Santiago Lucas Lerma – Secretaria Transparència
Loles Ripoll – Vocal

Pujar