elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna reclama incloure en el pressupost de 2024 l’asfaltatge i urbanització del Barranc de Serra a La Canyada

  • Davant del vistiplau de la confederació hidrològica del Xúquer per a executar les obres, la formación demana que s’incloga en el pressupost de 2024 una partida per a executar les obres

Compromís per Paterna ha reivindicat hui que l’asfaltatge i urbanització del Barranc de Serra al barri de La Canyada siga inclòs al pressupost municipal de 2024. En paraules del regidor de la formació, Carles Martí, “poder fer possible aquesta inversió, demanem la inclusió al pressupost de 2024 d'una partida específica per a dotar el projecte d'asfaltat i condicionament del carrer”.

Asseguren des de la formació que “els veïns i veïnes del carrer Barranc de Serra, a La Canyada, pateixen des de sempre un greu problema, el seu carrer sempre ha estat sense asfaltar. Quan ixen de les seues cases es troben un carrer amb pedres, grava i tota mena de brutícia que arrossega l’aigua. Els diferents governs han evitat fer les obres amb l’excusa dels impediments que la Confederació ha mostrat en algunes èpoques”.

“Ara que pareix que la confederació ha donat el vistiplau a les obres, és moment de donar solució definitiva al problema. És el moment que els veïns i veïnes del carrer passen a ser veïns i veïnes de primera. És el moment que puguen eixir de les seues cases a un carrer digne i en bones condicions”, manifesten des de Compromís.

“Aquest projecte, com és lògic, ha de comptar amb un sistema de recollida d’aigües pluvials per tal d’evitar perills i molèsties a la ciutadania, d’un carrer que, com el seu nom indica, és un barranc on en dates de pluges abundants es converteix en un riu a cel obert”, afirma Carles Martí.

El mateix regidor indica per concloure que “aquesta és una de les inversions que des de Compromís per Paterna demanem que s’incloga en els pressuposts del pròxim any per a cobrir la mancança d'inversions al barri de La Canyada per part de l’executiu socialista en els últims anys”.

 

Pujar