elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna demana una reunió amb la direcció de l’EVHA

  • La formació sol·licita aquesta reunió davant les contínues notícies sobre desnonaments per part de la Generalitat a Paterna

Compromís per Paterna ha informat hui de la sol·licitud que ha realitzat la formació d’esquerres per reunir-se amb l’actual direcció de l’EVHA. Segons explica el regidor de la formació, Carles Martí, aquesta sol·licitud ve motivada pel fet que “setmana darrere setmana estem rebent notícies sobre casos de desnonaments iniciats per l’Entitat Valenciana d’Habitatge. Amb aquest panorama, hem estat demanant información a l’EVHA de manera telefònica sense rebre cap contestació, ni tan sols de la persona a la que ens hem de dirigir. Entenem que el canvi al govern autonòmic pot portar un temps, però les famílies que estan amenaçades per la pèrdua del seu habitatge no poden estar sense informació i sense tenir un interlocutor vàlid”.

Apunten des de Compromís que “cal recordar que estem parlant d’habitatge públic i que és gestionat per qui té les competències en habitatge, la Generalitat Valenciana, és a dir, tenen l’obligació de proporcionar un habitatge digne a totes aquelles famílies que no poden accedir a una en condicions òptimes. Paterna, com a un dels grans tenedors d’habitatge públic, necessita una coordinació amb l’EVHA molt directa, fet que en aquests moments no s’està produint, ens consta que des que el Partit Popular es va fer càrrec de la Conselleria la parada en polítiques d’habitatge a Paterna és evident”.

“Amb una llista d’espera de més de 300 persones i famílies en una situació de vulnerabilitat severa, la situació pot derivar en un desastre social si no es prenen les mesures i el treball necessari. Moltes d’aquestes famílies afectades tenen xiquets a càrrec que, si no es treballa per donar-li solució, poden quedar al carrer i en situació de desemparament per part de la Generalitat. Amb l’objectiu d’aconseguir una solució digna per a totes i tots des de Compromís per Paterna hem sol·licitat formalment una reunió amb la direcció de l’EVHA per poder rebre informació de primera mà de les polítiques que té pensat portar a terme el Partit Popular en qüestió d’habitatge públic a Paterna”, assenyalen les mateixes fonts.

Per concloure Carles Martí manifesta que “en el cas de no rebre resposta en les pròximes setmanes per part de l’EVHA sol·licitarem una reunió amb els responsables d’habitatge de la Conselleria corresponent. Les polítiques en habitatge públic són una prioritat per a Compromís per Paterna, no pararem fins que des de la Conselleria donen solució a totes les famílies de Paterna que ho necessiten”.

 

Pujar