elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís per Paterna demana la reobertura de l’espai municipal “no solo música”

Compromís per Paterna demana la reobertura de l’espai municipal “no solo música”
  • La formació lamenta que la inacció del govern municipal faça que aquest edifici estiga tancat des de fa uns anys

Compromís per Paterna ha demanat que l’espai municipal “no solo música” torne a estar utilitzat pels veïns i veïnes de Paterna, des de la formació lamenten que aquest espai porte tancat des de fa uns anys. Davant aquest fet, el regidor de la formació, Carles Martí, ha indicat que “quan diguem que tenim com a prioritat la nostra cultura, com diu l’ajuntament, cal demostrar-ho amb fets i no sols amb propaganda”.

“A Paterna existeix un espai construït que no molta gent coneix i que es va fer per a donar la possibilitat a la gent jove que s’iniciava al món de la música de tenir un espai d’assaig. Quan estava obert nombrosos grups de música del nostre poble feien ús de l’espai habitualment, el que va suposar un impuls important a grups de música local”, informen des de Compromís.

“Compromís per Paterna hem inclòs en el nostre programa electoral, en tres legislatures diferents, la possibilitat d’ampliació i posada en funcionament d’aquest espai. A més a més, en diverses ocasions hem reivindicat la seua posada en marxa, sense rebre cap resposta per part de l’equip de govern. Tot i que l’espai ja compleix amb unes característiques bàsiques per a la seua utilització, les noves tecnologies i l’augment de necessitats fa indispensable pensar en una millora de l’espai, així com en la seua ampliació”, afegeixen les mateixes fonts.

Ara, des de Compromís per Paterna, demanarem que al pressupost de 2024 s’incloga una partida per a la posada en marxa de nou de l’edifici, i una altra partida perquè s’inicien els treballs d’ampliació de l'edifici. Pensant, a més a més, de dotar l’edifici amb les característiques adients per tal que puga ser utilitzat per a altres usos artístics com assajos teatrals, reunions juvenils i d’associacions, i un ús general per augmentar la dotació en espais públics socials al nostre municipi”, afegeix Carles Martí.

El mateix regidor manifesta per concloure que “sabem que l’equip de govern, per enèsima vegada, no està donant la possibilitat a la ciutadania de participar a l'el.laboració dels pressuposts municipals, fet que ens obliga Compromís a arreplegar les propostes de la ciutadania, tal com haurien de fer ells perquè estiguen incloses en els pròxims pressuposts municipals”.

 

Pujar