elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El col·legi Liceu Francès de Paterna registra un brot de coronavirus del cep britànica

El col·legi Liceu Francès de Paterna registra un brot de coronavirus del cep britànica
  • Hi ha, al menys, tretze alumnes contagiats i l'Ajuntament de la localitat confirma la presència d'aquesta variant en les seues aigües residuals

Els últims anàlisis realitzades a les aigües residuals de Paterna han detectat rastres del cep britànica a la xarxa de clavegueram procedent del nucli urbà de la ciutat.

Així ho ha revelat hui la tinenta alcalde de Seguretat, Mobilitat i Transició Ecològica, Núria Camps, qui ha precisat que "aquesta és la primera vegada que es troba aquesta variant a la ciutat" i ha explicat que "com sempre, els resultats obtinguts ja s'han enviat a la conselleria, alertant en aquesta ocasió de la presència del cep britànica ".

I és que ahir mateix la conselleria de Sanitat va informar d'un brot de la soca britànica que afectada a 13 alumnes de primària de l'escola Liceu Francès de la localitat.

Camps ha precisat que "tot i la detecció de la variant britànica del coronavirus, els últims mostrejos també evidencien reduccions significatives dels valors de coronavirus en pràcticament tots els sectors respecte als mesos anteriors, el que significa que el risc epidemiològic de la ciutat continua en descens ".

Donada l'elevada càrrega viral d'aquesta variant i la seua alta capacitat de transmissió i contagi, el consistori està esperant directrius de Sanitat per si haguera de prendre alguna mesura addicional als protocols sanitària i de seguretat que manté a la ciutat.

Pujar