elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Centenars de veïns van gaudir amb la Volta Ciclista CV a Paterna

Centenars de veïns van gaudir amb la Volta Ciclista CV a Paterna
  MÉS FOTOS
  Centenars de veïns van gaudir amb la Volta Ciclista CV a Paterna - (foto 2)

  Malgrat el mal temps, centenars de paterneros i paterneras es van donar cita el diumenge al matí per a animar als corredors que participaven en la 5ª i última etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana Gran Premi Banc Sabadell.

  La Plaza Enginyer Castells es va convertir en el punt de trobada dels 175 participants de 25 equips diferents que van competir en la prova, i en la qual, finalment, Alejandro Valverde va tornar a vestir el mallot groc en la carrera valenciana.

  Durant l'esdeveniment, desenes de membres del cos de la Guàrdia Civil, Policia Nacional i Protecció Civil, amb la col·laboració de la Policia Local de Paterna, es van encarregar de vetlar per la seguretat de la prova.

  A les 12:45 h, l'alcalde de Paterna, Juan Antonio Sagredo acompanyat del regidor d'Esports, José Manuel Mora i membres de l'organització de la Volta, va anar l'encarregat de tallar la cinta que va donar pas a l'eixida neutralitzada que porte a l'escamot a recórrer 5 km pels principals carrers del municipi.

  Després del recorregut urbà, els participants es van donar cita en la carretera de Manises, on se situava el km 0 de l'última etapa d'aquesta reconeguda ciclista, on es van recórrer 135,2 km per diferents poblacions fins a arribar a la meta, situada en la Plaça de l'Ajuntament de València.

  Pujar