elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una banda de lladres, alguns d'ells menors de 14 anys, assalten a altres joves i roben en vehicles de Paterna

Una banda de lladres, alguns d'ells menors de 14 anys, assalten a altres joves i roben en vehicles de Paterna
  • Tres d'ells són inimputables, per ser menors de 14 anys

El dispositiu especial desplegat per la Policia Local de Paterna en diferents punts de la ciutat ha permés la identificació de cinc persones, totes elles homes i menors d'edat, com a presumptes autors dels robatoris a menors comesos en Mas del Rosari el mes passat i dels robatoris en interiors de vehicles perpetrats en Valterna Sud.

L'operatiu policial ha demostrat a més que alguns dels menors identificats, tres d'ells inimputables per ser menors de 14 anys i l'actuació dels quals ja ha sigut comunicada a la Fiscalia de Menors i dos d'ells de 14 i 15 anys, estan relacionats amb tots dos delictes, tant els robatoris a menors com els robatoris a l'interior de vehicles.

En este sentit, la Tinenta Alcalde d'Interior, Mobilitat i Sostenibilitat, Nuria Campos ha destacat que “tant el reforç de seguretat implantat en diferents zones de la ciutat com l'operatiu especial desplegat immediatament després de denunciar-se els fets es mantindran per a evitar que estos delictes contra la propietat puguen tornar a repetir-se”.

Va ser durant la vigilància d'este reforç de seguretat ciutadana quan es van observar a estos joves menors d'edat rondant la zona. En ser detectats per la Policia van fugir cap a l'andana que unix el barri de Valterna amb l'avinguda Tomás i Valenta del barri de Bovalar. D'esta manera, la patrulla va donar avís a la resta d'unitats, sent interceptats immediatament.

Finalment, els menors van ser entregats als seus pares com així establix la normativa, donant compte a la Fiscalia de Menors.

 

Pujar