elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així ha impactat la COVID-19 a Paterna: 102 contagis i 11 morts des de l'inici de la pandèmia

Així ha impactat la COVID-19 a Paterna: 102 contagis i 11 morts des de l'inici de la pandèmia
  • El municipi registra 4 nous casos en els últims 14 dies

La pandèmia del Coronavirus ha impactat amb força en la Comunitat Valenciana. Encara que, es compleixen dos dies consecutius sense cap mort en la Comunitat, i els nous contagis comença a relaxar-se conforme avancen els dies. No obstant això, el mes de març ha deixat a molts municipis valencians esguitats pel Coronavirus.

És el cas de Paterna on, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, a data 31 de maig, un total de 102 veïns han donat positiu en COVID-19 i 11 han mort a causa del virus.

En el que a la situació més recent es refereix, en els últims 14 dies s'han detectat 4 nous contagis el que suposa una important reducció respecte a les dades acumulades en aquest municipi. 

Totes aquestes dades queden reflectits en l'informe que diàriament actualitza la Generalitat Valenciana, en el qual es detalla la situació en la qual es troba cada municipi i la seua respectiva evolució en la lluita contra el Coronavirus.

Recorda, que pots seguir tota l'actualitat del Coronavirus a través de l'especial d'elperiodic.com. Accedeix a aquest fent clic, ací.

Pujar