Castellano

Consum obri la segona tenda en la localitat alacantina del Verger

Consum obri la segona tenda en la localitat alacantina del Verger
  • Per a posar en marxa el supermercat s’han contractat 45 persones

Consum obri demà la novena tenda de l’any a la localitat del Verger (Alacant). Es tracta de la segona tenda de la Cooperativa en esta localitat, que ja tenia un establiment al carrer del Doctor Domènech des de l’any 1985. 

La nova tenda del Verger està situada al carrer de la Creu, 24, i té una superfície de 1.500 metres quadrats i plaques solars. Disposa de 189 places d’aparcament gratuït per als clients i 4 punts de recàrrega per a cotxe elèctric. L’horari serà de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores. El supermercat disposa d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum.

Per a obrir este centre, la Cooperativa ha contractat 45 persones de la localitat o de poblacions pròximes. Consum manté l’aposta per la creació d’ocupació estable i de qualitat.

El supermercat del Verger és el nové dels 15 que la Cooperativa té previst estrenar durant este exercici 2023.  Fins ara han obert les portes el centre del carrer de Bilbao, a València; les tendes de Huétor Vega (Granada), Villarrobledo (Albacete), Moncofa (Castelló) i Cartagena (Múrcia), les cinc durant el mes de juny, i Pulpí i El Ejido (Almeria) i Alginet (València) durant este mes de juliol.  Els pròxims mesos obrirà tendes a Torrevieja (Alacant), Figueres (Girona), Adra (Almeria), Motril (Granada) i Tomelloso i Villanueva de los Infantes, a Ciudad Real.

Avantatges de treballar a Consum

Els treballadors dels supermercats Consum disfruten de 5 setmanes de vacances, jornada contínua de matins o vesprades i acostament del domicili al lloc de treball, per a fomentar la conciliació. Tenen formació contínua per a promoure el seu creixement professional, dins de l’horari laboral. A més, la Cooperativa està implantant en les tendes la setmana laboral de 5 dies, amb la qual el treballador disfruta de 2 dies lliures a la setmana i un cap de setmana llarg cada 5 setmanes.

Consum disposa del segell Top Employers, per dècim any consecutiu, fet que consolida la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. A més, és la que més ocupació genera del sector de la distribució alimentària en relació amb el seu volum.

Opcions d’estalvi

La Cooperativa està present en més de 3,7 milions de domicilis, als quals van arribar en 2022 més de 54,9 milions d’euros en descomptes i xecs regal, un 8,7% més que l’any anterior. A més, manté descomptes mitjans del 15% des de la primera unitat gràcies a les seues ofertes. Les seccions de frescos permeten estalviar al client, ja que pot triar la quantitat que necessita.

Consum afavorix l’estalvi dels consumidors amb els descomptes del programa Món Consum, que recompensen la fidelitat dels socis clients amb el retorn d’una part de les compres, tant amb xecs directes com amb descomptes en els productes que més consumixen, per configurar així una oferta personalitzada.

Pujar