elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya

Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya
  • La prova clàssica de la comarca de l’Horta Sud se celebra aquest diumenge, 18 de desembre, amb eixida des de la plaça Major. Les inscripcions es tanquen dijous, 15 de desembre

MÉS FOTOS
Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya - (foto 2)
Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya - (foto 3)
Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya - (foto 4)
Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya - (foto 5)
Últimes hores per a inscriure’s en la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya - (foto 6)

L’edició número 29 de la Quarta i Mitja marató Paiporta-Picanya se celebra aquest diumenge, 18 de novembre, amb eixida a la plaça Major de Paiporta. La prova és una de les clàssiques del calendari anual de l’atletisme popular a la comarca de l’Horta Sud i de tot el País Valencià i recorre els carrers d’ambdues localitats, així com trams d’horta entre els dos nuclis urbans.

La inscripció està oberta al web de MyChip fins a aquest dijous, 15 de desembre. L’organització de l’esdeveniment corre a càrrec del Club Atletisme Paiporta, el Club Atletisme Camesllargues de Picanya i els ajuntaments de les dues localitats.

A més de comptar amb un terreny favorable per a tots els nivells, la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya és una cursa accessible en oferir distàncies tant per a principiants com per a corredores i corredors més avançats.

La Quarta suposa una distància de 10,55 quilòmetres i tindrà eixida a les 9.30 hores, mentre que la mitja, amb 21,10 quilòmetres, donarà el tret d’eixida a les 10.00 hores.

Pujar