elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí

La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí
  • Centenars de persones participen en una multitudinària jornada que mostra el vigor i la diversitat de l’oferta esportiva local

  • L’Ajuntament reconeix la labor essencial dels clubs en la millora de la salut comunitària i la seua resistència en temps de pandèmia

MÉS FOTOS
La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí - (foto 2)
La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí - (foto 3)
La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí - (foto 4)
La Trobada Esportiva de Paiporta es converteix en la gran festa de l’esport paiportí - (foto 5)

La primera edició de la Trobada Esportiva ‘Esport, Salut i Vida’, promoguda per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Paiporta, es va convertir en la gran festa dels clubs i entitats esportives paiportines. Centenars de persones varen prendre part en una matinal participativa que va mostrar el vigor, la resiliència i la varietat d’oferta de l’esport de Paiporta, que ha mostrat una gran fortalesa per a recobrar l’activitat després de les restriccions sanitàries per la pandèmia.

En total, 20 entitats esportives varen realitzar exhibicions i activitats obertes a la participació de la ciutadania al llarg del matí de dissabte. Entre l’oferta varen destacar les exhibicions els quatre clubs d’arts marcials, gimnàstica rítmica, lluita lliure, patinatge artístic, motociclisme, tallers de kangoo-jump i parkour, tornejos de petanca, entrenaments oberts de tennis i bàsquet i stands informatius del cloub de triatló Con Cabeza Team i el propi Centre Jove de Paiporta.

La matinal de dissabte tancava tota una setmana d’entrenaments de portes obertes de diferents clubs, amb l’objectiu de fomentar el coneixement i la participació en la variada oferta esportiva de cada entitat. Aquesta Trobada Esportiva s’ha organitzat entorn al Dia Internacional de l’Esport per al Desenvolupament i la Pau, que se celebra cada 6 d’abril.

L’activitat va finalitzar amb l’entrega de reconeixements a tots els clubs i entitats esportives paiportines participants en la Trobada, en un gest d’agraïment de banda de la Regidoria d’Esports i el Servei Municipal d’Esports per la seua capacitat d’adaptació a les restriccions i normatives sanitàries, que els han permés mantindre l’activitat fins i tot en els moments de majors dificultats, i eixir encara més enfortits en la post-pandèmia.

Pujar