elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta

El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta
  • L’activitat es manté fins al divendres, dia 30, amb eixides des de diferents places del poble. El mercat viu la seua gran festa i les activitats continuen al Museu de la Rajoleria i L’Auditori

MÉS FOTOS
El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta - (foto 2)
El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta - (foto 3)
El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta - (foto 4)
El tren de Nadal comença a recórrer els carrers de Paiporta - (foto 5)

El tren de Nadal ha començat aquest dilluns els seus viatges per Paiporta, en una iniciativa de la Regidoria d’Economia, Ocupació i Comerç dins de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’. En la primera jornada, el tren ha tingut eixida a la plaça Major. Aquest dimarts, el punt de partida serà la plaça 3 d’Abril, mentres que dimecres i dijous eixirà des de les places Soliera i Casota per a tornar a la plaça Major el divendres, 30 de desembre.

Centenars de persones han participat ja en la primera jornada dels viatges pel poble del Tren de Nadal, per als quals cal aportar tiquets de la campanya ‘Per Nadal, comerç local’, que es poden adquirir consumint en alguns dels 90 comerços adherits. El llistat de comerços, així com els horaris i els punts d’eixida del tren, es poden consultar al web paiporta.es/nadal.

Les activitats de la Regidoria d’Economia per a aquest Nadal varen viure altre episodi aquest divendres, amb la festa del Mercat municipal, que va comptar amb la presència del Pare Noel, tallers per a xiquetes i xiquets i una xocolatà popular. L’activitat va ser un èxit de participació i la plaça Cervantes es va omplir de famílies.

La programació nadalenca de Paiporta, que es pot consultar al web paiporta.es/nadal, continua aquesta setmana amb tallers al Museu de la Rajoleria, pel·lícules i espectacles a L’Auditori municipal, la Sant Silvestre solidària, programada per al dimecres, les campanades infantils del dissabte, 31 de desembre, i les accions relacionades amb la visita de Ses Majestats, els Reis Mags d’Orient, a partir del 3 de gener de 2023.

Pujar