elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta d'aquest cap de setmana

Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta d'aquest cap de setmana
  MÉS FOTOS
  Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta d'aquest cap de setmana - (foto 2)

  Tasta Tapes, la Ruta de Tapes de Paiporta, comença aquest divendres i es perllongarà tot el cap de setmana amb la participació de 20 bars i restaurants de la localitat. Cadascun dels locals presenta dos tapes a concurs, que seran jutjades per les persones participants. Aquestes hauran de triar la tapa més saborosa i la més innovadora, i entraran en el sorteig de sis premis de 60 euros per a gastar en qualsevol dels negocis participants.

  La Ruta de Tapes d'enguany presenta, a més, dos grans novetats, gràcies a la col·laboració de les regidories d'Igualtat i de Sanitat i Salut de l'Ajuntament. D'una banda, la regidoria d'Igualtat ha distribuït pels bars i restaurants de la ruta 10.000 posagots amb el missatge 'La violència masclista no es tapa', i el número de telèfon d'ajuda a les víctimes, el 016. Amb aquesta iniciativa, es pretén conscienciar sobre l'existència de la xacra social del maltractament a les dones, i sobre una de les vies per a combatre-la.

  D'altra banda, la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat promourà el servei responsable amb un nou premi del Tasta Tapes: El que rebrà el local que millor aplique els principis d'aquesta campanya.

  En aquest sentit, es valorarà que el local tinga en un lloc visible el cartell relatiu a la legislació sobre la venda d'alcohol, que hi haja la possibilitat d'acompanyar la tapa amb una beguda no alcohòlica més barata o al mateix preu que la cervesa o el vi, que l'establiment tinga missatges preventius sobre l'ús responsable de begudes alcohòliques, i que afavorisca que no hi hagen persones embriagades, per exemple, no venent més beguda a qui està baix els efectes de l'alcohol.

  Pujar