elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida

La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida
  • Una exposició de la fotògrafa Vicenta Casañ protagonitza la jornada de dimarts, dedicada a la relació entre el medi ambient i la salut

  • L’esdeveniment es tanca divendres a la vesprada de la dona i la salut

MÉS FOTOS
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 2)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 3)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 4)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 5)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 6)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 7)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 8)
La Setmana de la salut de Paiporta continua amb la jornada dedicada a la qualitat de vida - (foto 9)

La Setmana de la salut de Paiporta, dedicada en la seua segona edició a l’anàlisi de ‘La salut en totes les polítiques municipals’, continua aquest dijous amb la vesprada dedicada a la ‘Qualitat de vida i la salut’.

A partir de les 17.30 hores, a la plaça Major, hi haurà una mostra del cor promogut per la Mesa front a la soledat no desitjada, un taller col·laboratiu de mandales, altre d’alimentació saludable, una exhibició de taitxí, danses circulars, taller d’etiquetes per a reconéixer aliments saludables i, per a tancar, un taller de risoteràpia.

La Setmana de la salut viu aquest dimecres la jornada dedicada a l’estil de vida actiu i l’oci saludable, mentre que dimarts de vesprada es va destinar a la relació entre la salut i el medi ambient a la plaça Cervantes, amb l’exposició ‘Paisatges del futur’, de la fotògrafa Vicenta Casañ, com a gran protagonista.

La mostra ha arribat a Paiporta gràcies l’artista valenciana i a la col·laboració amb l’Ajuntament de Catarroja, i explica, a través de fotografies de gran format, com els residus s’integren en la naturalesa i passen a formar part del seu paisatge en conjunts estètics que amaguen una crua realitat.

A més, la Setmana de la salut va viure l’acte inaugural el passat dilluns amb la jornada dedicada a l’urbanisme, que es va aprofitar per a presentar el projecte de reforma de la plaça de l’Església de Sant Jordi i els carrers adjacents, que permetrà recuperar per a l’ús de preferència de vianants de 4.500 metres quadrats en un enclavament emblemàtic per a les paiportines i els paiportins.

A més, l’alumnat del taller d’ocupació ‘Paiporta Impulsa’ va oferir al matí dos tallers al mercat municipal, un dedicat a l’alimentació saludable i altre a la importància de les cures.

Tota la informació sobre la programació de la Setmana de la salut de Paiporta es pot trobar al web paiporta.es/setmanasalut

Pujar