elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Una Sant Silvestre solidària i multitudinària a Paiporta

Una Sant Silvestre solidària i multitudinària a Paiporta
  • Més de 600 persones prenen part en la carrera organitzada per la Regidoria d’Esports, que recupera el format tradicional després de dos anys de restriccions per la pandèmia, i destina la recaptació a Càritas i Creu Roja

MÉS FOTOS
Una Sant Silvestre solidària i multitudinària a Paiporta - (foto 2)
Una Sant Silvestre solidària i multitudinària a Paiporta - (foto 3)
Una Sant Silvestre solidària i multitudinària a Paiporta - (foto 4)

L’onzena edició de la Sant Silvestre solidària, celebrada aquest dimecres pels carrers de Paiporta, ha resultat un èxit de participació i solidaritat. Un any més, la recaptació es destina a dos entitats socials que porten a terme una tasca indispensable, com són Creu Roja Horta Sud i Càritas. Com és tradició, el bon ambient i l’humor, expressat a través de les disfresses, va regnar en una vesprada festiva.

La inscripció d’enguany ha superat les 600 persones, que han aportat cadascuna d’elles una donació mínima de dos euros per a poder participar. El resultat de la cursa, organitzada per la Regidoria d’Esports i el Servei Municipal d’Esports, era el menys important, ja que el que prima en la Sant Silvestre solidària de Paiporta és l’esperit de comunitat i col·laboració amb les famílies en situació de vulnerabilitat. 

A més de la pròpia carrera i la col·laboració amb entitats socials, la Sant Silvestre solidària de Paiporta es caracteritza també per l’entrega de premis a les millors disfresses individuals I col·lectives, així com a la comparsa més nombrosa, que es va emportar el Paiporta Basquet, i on també varen participar les falles Jaume I i Mestre Serrano, així com el Club de Patinatge de Velocitat. 

Els guardons, gentilesa de la Immobiliària local Ciencasas, es varen entregar al final de la carrera, en un acte amb presència de tota la corporació municipal. 

D’altra banda, l’Ajuntament de Paiporta farà entrega en breu de la recaptació a Creu Roja Horta Sud i Càritas, en un acte que es portarà a terme a la casa consistorial. 

Pujar