elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reunió d’Economia i Urbanisme amb la representació dels polígons de Paiporta

Reunió d’Economia i Urbanisme amb la representació dels polígons de Paiporta
  • Les regidores Olga Sandrós i Marian Val escolten les demandes de les àrees industrials de la localitat per a atendre les seues necessitats i projectar noves actuacions

MÉS FOTOS
Reunió d’Economia i Urbanisme amb la representació dels polígons de Paiporta - (foto 2)

Les regidores d’Economia, Ocupació i Comerç, i Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Olga Sandrós i Marian Val, s’han reunit amb els i les representants de l’Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP), així com amb altres empresaris i empresàries d’aquestes àrees, per tal d’escoltar les seues necessitats i demandes.

La trobada s’ha celebrat en un clima de cooperació i escolta mútua «amb l’objectiu de millorar les condicions del sector industrial paiportí, que és fonamental per a l’economia i la creació de treball a la nostra localitat», ha explicat la regidora d’Economia, Olga Sandrós.

La regidora ha afegit que «si millorem les àrees industrials de Paiporta, les farem més atractives per a nous negocis, el que redundarà en una major taxa d’ocupació, que actualment ja es troba entre les millors de la comarca i en nivells anteriors a 2008 en la sèrie històrica de Paiporta».

APIP i la representació dels polígons paiportins han expressat les necessitats detectades als polígons pels propis empresaris i empresàries, mentre que les representants municipals s’han compromés a atendre en el curt o el mitjà termini les demandes dins de les possibilitats del consistori.

«A més -ha continuat Sandrós, hem establert la celebració de reunions periòdiques per tal de fer un seguiment de les actuacions i continuar avançant en les millores de les condicions de la indústria de Paiporta».

La regidora d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, Marian Val, ha explicat que «acabem de finalitzar actuacions portades a terme entre ambdues Àrees com són la renovació de tot l’enllumenat dels tres polígons, la millora en la senyalització i la instal·lació de càmeres de seguretat, i la construcció de carrils bici, però hem de continuar apostant per la millora de les àrees industrials paiportines».

La pròxima trobada entre Ajuntament i representants dels polígons industrials de Paiporta es portarà a terme al mes de maig.

Pujar