elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d’Esports rescata la gestió pública del camp de futbol El terrer de Paiporta

La Regidoria d’Esports rescata la gestió pública del camp de futbol El terrer de Paiporta
  • L’ajuntament adjudica el canvi de la gespa amb una inversió de 180.000 euros i el Servei Municipal d’Esports dirigirà el dia a dia de la instal·lació

MÉS FOTOS
La Regidoria d’Esports rescata la gestió pública del camp de futbol El terrer de Paiporta - (foto 2)

La gestió del camp de futbol El Terrer de Paiporta torna a mans de l’ajuntament, a través del Servei Municipal d’Esports (SME) de la Regidoria corresponent. Així es va decidir recentment per majoria del Ple municipal, a proposta de la regidora de l’àrea, Marian Val.

L’ajuntament afronta ara el canvi de la gespa d’aquest camp, per al qual ha adjudicat un contracte que implica una inversió de 180.000 euros (IVA inclòs).

Aquesta iniciativa és la tercera que pren el govern de Paiporta des del canvi polític produït al 2015 en el sentit de retornar a gestió pública serveis privatitzats pel govern anterior.

Abans que el camp de futbol El Terrer, es va rescatar el servei de cementeris, així com l’aparcament de camions del polígon de L’Alqueria de Mina, més recentment.

Per a la regidora d’Esports, Marian Val, “la nova gestió pública ha de servir per a donar un nou impuls a l’ús d’aquesta instal·lació des de la perspectiva de l’interès general”. El canvi del terreny de joc “respon al final de la vida útil de la gespa instal·lada i a una necessitat expressada pels i les usuàries del camp”, ha explicat Val, que ha visitat la instal·lació junt al primer tinent d’Alcaldia i regidor d’Hisenda, Pep Val.

Pujar