20 d’octubre de 2020 20/10/20

El programa Avalem Joves permetrà la contractació de 15 persones

El programa Avalem Joves permetrà la contractació de 15 persones - (foto 1)

  La regidoria d'Ocupació i Comerç de l'Ajuntament de Paiporta invertirà més de 53.300 euros en la implantació del pla d'incentius a la contractació Avalem Joves, que permetrà la creació de 15 llocs de treball per a persones menors de 30 anys. Aquest programa es completarà amb una aportació 178.000 euros de fons europeus, canalitzats a través de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

  Avalem Joves té com a objectiu incentivar la contractació de persones joves qualificades a través de subvencions a les entitats locals. Aquestes persones han d'estar inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil. La baremació de candidats i candidates es realitzarà amb criteris del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVOF), i es tindran en compte criteris socials i econòmics, com són l'existència de càrregues familiars o els nivells de renda, així com l'experiència laboral, encara que en sentit invers, ja que un dels objectius del programa és oferir una primera oportunitat laboral a joves qualificats i qualificades. També es tindrà en compte el fet que els candidats o candidates estiguen empadronades a Paiporta.

  En el cas de l'Ajuntament de Paiporta, el programa es divideix en dues àrees. D'una banda, es realitzaran contractacions de persones amb qualificació universitària, titulació equivalent o certificat professional. Els perfils que es busquen des de l'Ajuntament són de Psicologia, Filologia, Dret o Ciències Polítiques i de les Administracions Públiques, graus en Història o Biblioteconomia, Enginyeries o Geografia, administratius i administratives i auxiliars administratius.

  Les àrees que es reforçaran amb aquests 11 llocs de treball amb contractes de formació entre 7 i 12 mesos de durada seran Urbanisme, Educació, Participació Ciutadana, Cultura i Administració. En aquest apartat, la subvenció que arribarà ascendirà a 113.000 euros, mentre que l'Ajuntament aportarà 20.440 euros.

  L'altra vessant del programa va dirigida a persones que no necessàriament han de tindre titulació, i que podran accedir a quatre contractes per obra i servei d'un any de durada. En aquest cas, l'Ajuntament va a la recerca de perfils de llanterneria, pintura i serveis múltiples, i invertirà un total de 32.900 euros, pels 64.734 que arribaran de la subvenció europea.

  Per a accedir a totes aquestes places, és indispensable estar donat d'alta en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, tràmit que es pot realitzar a la seu del SERVOF del Carrer Sagra número 12 de Torrent. Hi ha més informació en la pàgina web del propi SERVOF, o en aquest vídeo. També es pot recabar informació al Servei Municipal d'Ocupació i Desenvolupament Local, al Carrer Santa Ana número 35 de Paiporta, o en el telèfon 963 972 474.

  Pujar