elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Presentat el calendari de dones esportistes de Paiporta

Presentat el calendari de dones esportistes de Paiporta
  MÉS FOTOS
  Presentat el calendari de dones esportistes de Paiporta - (foto 2)
  Presentat el calendari de dones esportistes de Paiporta - (foto 3)
  Presentat el calendari de dones esportistes de Paiporta - (foto 4)

  L’Agència de Promoció del Valencià AVIVA i la Regidoria d’Esports han presentat aquest dijous el calendari il·lustrat dedicat a les dones esportistes paiportines. Amb 13 dibuixos de la il·lustradora valenciana Sara Bellés, aquest calendari és un homenatge a les dones que lluiten dia a dia per millorar en les seues disciplines, i també per fer visible l’esport femení.

  Moltes d’elles varen assistir a la presentació, on també varen estar presents l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, la regidora d’Esports, Marian Val, el regidor responsable d’AVIVA, Pep Val, i altres membres de l’equip de govern. Totes i tots varen coincidir en les seues paraules d’agraïment a les esportistes, tant pel seu esforç diari com per la participació en el calendari.

  El calendari ha tingut una primera tirada de 700 exemplars, repartits entre clubs, entitats esportives i centres educatius de la localitat. La pròxima setmana hi haurà disponible una segona edició amb uns centenars més a disposició de la ciutadania que vulga conservar aquesta publicació.

  Pujar