elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local de Paiporta inicia la celebració del seu 50 aniversari amb un torneig de Futbol 7

La Policia Local de Paiporta inicia la celebració del seu 50 aniversari amb un torneig de Futbol 7
  • El torneig s'inscriu dins dels actes de commemoració d’aquesta data tan significativa

MÉS FOTOS
La Policia Local de Paiporta inicia la celebració del seu 50 aniversari amb un torneig de Futbol 7 - (foto 2)
La Policia Local de Paiporta inicia la celebració del seu 50 aniversari amb un torneig de Futbol 7 - (foto 3)

La Policia Local de Paiporta està de celebració. Aquest 2022 compleix 50 anys des de la seua creació i per a commemorar una data tan significativa els seus membres han organitzat una sèrie d’activitats i esdeveniments al llarg dels pròxims mesos.

La primera d’aquestes cites ha sigut el torneig triangular de Futbol 7 que ha acollit el camp del Terrer de Paiporta. Agents de la Policia Local de Paiporta, Guàrdia Civil de la localitat i Policia Local de Benetússer, convidats a participar en aquesta competició, s’enfrontaven en tres partits de 25 minuts de durada en una vesprada marcada per la pluja.

El torneig ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, el regidor d’Interior i Policia Local, Vicent Císcar, així com altres membres de la corporació municipal i alts comandaments dels diferents cossos i forces de seguretat.

Entre la resta d’activitats que es realitzaran amb motiu d’aquest 50 aniversari destaca la xarrada sobre prevenció d’estafes, que tindrà lloc el pròxim 26 d’abril en la Llar de la Tercera Edat, o la mostra fotogràfica sobre la història de Policia Local de Paiporta, programada per a després de l’estiu.

A més, l’Associació de la Policia Local de Paiporta també s’ha sumat a la celebració, amb la programació d’una sèrie d’esdeveniments, com ara un curs d’arcabusseria, divendres 22 d’abril; activitats infantils a l’aire lliure, el dia 21 de maig en el Poliesportiu Municipal, o una exposició de vehicles policials.

L’entrega de trofeus de la competició de Futbol 7 tindrà lloc després de l’estiu, en l’acte oficial de commemoració.

Pujar