elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya

Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya
  • Quasi un miler de corredores i corredors omplin els carrers en una multitudinària prova amb una nodrida presència d’esportistes picanyers i paiportins en els primers llocs

MÉS FOTOS
Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya - (foto 2)
Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya - (foto 3)
Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya - (foto 4)
Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya - (foto 5)
Pòdiums molt locals en la Quarta i Mitja Paiporta-Picanya - (foto 6)

Els carrers de Paiporta i Picanya, així com els trams d’horta entre ambdues localitats, han tornat a acollir la Quarta i Mitja marató que organitzen de manera conjunta ambdues poblacions i els seus respectius clubs d’atletisme en una prova clàssica de les carreres populars valencianes, que enguany arribava a l’edició número 29.

Amb una participació d’unes 900 corredores i corredors, la Quarta i Mitja, que enguany tenia eixida i meta a Paiporta, ha tingut una notable presència de corredors i corredors d’ambdós localitats en els pòdiums de les diferents categories. A més, ha sigut també molt remarcable l’alta participació i els bons resultats dels clubs paiportins i picanyers, és a dir, el Club Atletisme Paiporta, el Club d’Atletisme Camesllargues de Picanya, el Club d’Atletisme Von Hippel-Lindau i Concabeza Atyum Club de Triatló, aquests dos últims també de Paiporta.

Així, el paiportí Jordi Baixauli ha sigut el primer classificat en la Quarta, mentre que altre corredor local, Guillem Satorre, ha ocupat la tercera plaça. També en la Quarta, Noelia Pinillo i Carla López, ambdues, locals, varen ser segona i tercera classificades.

En la Mitja, les tres primeres posicions han estat copades per corredores de Paiporta i Picanya: Aurora Piqueres, Maria de los Ángeles Leo i Sandra de Moral. En categoria masculina, dos corredors locals més, Joshua García i José Miguel Alcocén, han sigut segon i tercer respectivament. El conjunt de resultats de la prova es poden trobar al web de Mychip.

L’entrega de trofeus ha estat presidida per l’alcalde de Picanya, Josep Almenar, i l’alcaldessa de Paiporta, Maribel Albalat, acompanyats per la regidora d’Esports de Picanya, Rosi González, i la de Paiporta, Marian Val, així com representants dels clubs d’Atletisme Paiporta i Camesllargues de Picanya, organitzadors de la prova.

Pujar