elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La piscina d'estiu de Paiporta obri les seues portes amb restriccions d'aforament i reserva prèvia

La piscina d'estiu de Paiporta obri les seues portes amb restriccions d'aforament i reserva prèvia
  MÉS FOTOS
  La piscina d'estiu de Paiporta obri les seues portes amb restriccions d'aforament i reserva prèvia - (foto 2)
  La piscina d'estiu de Paiporta obri les seues portes amb restriccions d'aforament i reserva prèvia - (foto 3)

  La piscina lúdica d'estiu de Paiporta ha obert les seues portes aquest divendres amb les restriccions d'aforament anunciades i la necessitat de reservar les entrades prèviament a través del web paiporta.es/piscina. A les 11.00 hores ha començat el primer torn matinal d'una temporada que es perllongarà fins al 31 d'agost, i en què hi haurà normes especials de seguretat en consonància amb la normativa establerta per les autoritats sanitàries competents.

  A la limitació d'aforament a 200 persones i la reserva prèvia d'entrades se suma la prioritat del veïnat empadronat a Paiporta per a reservar-les, l'obligatorietat de respectar les zones assignades a cada grup de persones, l'ús de mascareta fora de l'aigua quan no es puga mantindre la distància d'1,5 metres, la desinfecció de mans i calcer a l'entrada i l'eixida i el tancament de les dutxes dels vestidors i de les fonts d'aigua.

  A més, s'ha parcel·lat i senyalitzat tota la zona exterior de la pròpia piscina, s'han establert portes diferenciades per a l'entrada i l'eixida i s'ha col·locat cartelleria per a que les persones usuàries tinguen informació en tot moment sobre el protocol que cal seguir per a minimitzar riscs de contagi de coronavirus Covid-19.

  Els preus dels anys anteriors es mantenen i, entre setmana, els torns de bany s'han establert d'11.00 a 14.30 hores al matí, i de 15.30 a 19.00 hores de vesprada, amb una hora de tancament al migdia per a desinfectar tota la instal·lació. Els caps de setmana i dies festius, el torn de matí és d'11.00 a 15.00 hores, i el de vesprada, de 16.00 a 20.00 hores. Per tal de garantir que el màxim de persones puguen disfrutar de la piscina, es pot reservar únicament un torn al dia.

   

  Pujar