elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Personal de l’Ajuntament de Paiporta es forma en Reanimació Cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors

Personal de l’Ajuntament de Paiporta es forma en Reanimació Cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors
  • La Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut promou cursets per a treballadores i treballadors municipals

MÉS FOTOS
Personal de l’Ajuntament de Paiporta es forma en Reanimació Cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors - (foto 2)
Personal de l’Ajuntament de Paiporta es forma en Reanimació Cardiopulmonar i ús de desfibril·ladors - (foto 3)

La Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Paiporta ha format en les últimes setmanes a treballadores i treballadors de la seua plantilla en Reanimació Cardiopulmonar (RCP) i ús de desfibril·ladors.

En total, han pres part en aquest curs més d’una trentena de membres de la plantilla, que han obtingut la formació adient per a utilitzar els desfibril·ladors de forma adequada, recursos que es troben a les dependències de l’Ajuntament. A més, també han obtingut coneixement sobre altres tècniques de reanimació en cas d’accident vascular o ennuegada.

La formació continuarà en les pròximes setmanes amb la plantilla de l’empresa pública de serveis ESPAI, i amb més oferta per a treballadores i treballadors municipals, que poden realitzar el curs de manera voluntària i gratuïta.

Entre els continguts del curs, s’han abordat aspectes com les obstruccions de les vies aèries, la normativa que afecta a aquests tipus d’intervencions, el protocol de Reanimació Cardiopulmonar (RCP), el protocol en l’ús del desfibril·lador i la Posició Lateral de Seguretat.

Amb l’oferta d’aquest curs, la Regidoria de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública pretén incrementar la seguretat als edificis municipals i dotar el personal de l’Ajuntament de ferramentes per a atendre aquests tipus d’emergències. El curs s’imparteix cada any per tal d’ampliar la plantilla formada i reciclar i recordar els coneixements de les persones que ja l’han realitzat.

Pujar