elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta rep la visita dels Reis Mags i xiquets fan entrega de les seues cartes als Mags d’Orient

Paiporta rep la visita dels Reis Mags i xiquets fan entrega de les seues cartes als Mags d’Orient
  • La localitat no ha comptat enguany amb la cavalcada de Reis però ha facilitat a les famílies l’alternativa de visitar als Reis a l’Auditori, amb un aforament limitat i en torns preassignats

MÉS FOTOS
Paiporta rep la visita dels Reis Mags i xiquets fan entrega de les seues cartes als Mags d’Orient - (foto 2)
Paiporta rep la visita dels Reis Mags i xiquets fan entrega de les seues cartes als Mags d’Orient - (foto 3)

L’Ajuntament de Paiporta ha preparat enguany una vesprada de Reis molt especial i diferent per poder celebrar la visita dels Mags d’Orient a la localitat malgrat la pandèmia sanitària.

Encara que en aquest 2021 no ha tingut lloc la tradicional cavalcada de Reis amb les carrosses dels Mags d’Orient pels carrers del poble, la Regidoria de Cultura ha volgut facilitar a les famílies una alternativa per poder visitar als Reis. Menuts i menudes han pogut fer entrega de les seues cartes als Mags a l’Auditori Municipal, amb un aforament limitat i en diferents torns preassignats, després d’haver realitzat una inscripció prèvia en línia.

L’entusiasme de la població més menuda de Paiporta ha marcat aquests dies de festa i de vacances. Les cartes que han entregat als Reis Mags amb les seues demandes i peticions arribaven personalitzades a les seues cases de la mà dels patges reials.  A més, els xiquets i les xiquetes de Paiporta han rebut una sorpresa en forma de vídeo dels Mags d’Orient, que han enviat un missatge i una salutació personalitzada a totes i tots ells.

Pujar