elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc

Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc
  • La localitat paiportina repeteix cita amb aquest festival després de l’èxit i la gran acollida per part del públic de l’anterior edició

MÉS FOTOS
Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc - (foto 2)
Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc - (foto 3)
Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc - (foto 4)
Paiporta repeteix per segon any consecutiu com a seu paral·lela del Festival d’arts escèniques al carrer Valencirc - (foto 5)

Paiporta tornarà a acollir aquest cap de setmana, per segon any consecutiu, el festival d’arts escèniques al carrer Valencirc, una proposta de LA FINESTRA  Nou Circ que fuig dels clixés del circ tradicional i que tractarà d’acostar al públic paiportí propostes escèniques actuals i pròximes.

Diumenge 2 d’octubre Paiporta es convertirà en una gran carpa circense oberta que acollirà de matí a la plaça Major, a partir de les 11 hores, un taller de circ familiar i ja de vesprada, a la plaça 3 d’abril i des de les 18.30 hores, l’espectacle ‘Save the temazo’.

Amb els tallers de circ familiar, xiquets i xiquetes podran tocar el circ amb les mans a través d’una activitat lúdica on descobrir els elements del circ, com els malabars, a través del joc i l'experimentació en un entorn lúdic i participatiu.

Per la seua banda, Col·lectiu Frenètic ens acostarà a eixes cançons conegudes com a “temazos”. Segons l’ONG internacional SAVE THE TEMAZO cada 35 minuts desapareix un d’ells al món.

Com a novetat, enguany Valencirc se sumarà a la programació de Diumenges Menuts, la proposta lúdica i d’oci de la Regidoria de Cultura per al públic més menut i les seues famílies, que tindrà continuïtat també en aquesta nova temporada cultural.

L’arribada de la X edició de Valencirc a Paiporta ha sigut possible gràcies a la col·laboració entre la Regidoria de Cultura i LA FINESTRA Nou Circ.

 

Pujar